Smartphone abonnement

Smartphone abonnement vergelijken

Is uw mobiele telefoontoestel aan vervanging toe, of loopt uw abonnement binnenkort af, en wilt u weten bij wie u het voordeligst uit bent? Gebruiken dan onze prijzenvergelijker om precies dat toestel en/of dat abonnement te vinden dat bij u en uw budget past.

Toestelkeuze

In de linker kolom van deze site kunt u een aantal keuzes maken om het voor u passende smartphone abonnement te vinden. Allereerst kunt u kiezen uit een aantal toestellen. Gaat uw voorkeur uit naar het allernieuwste Iphone model, of heeft u liever een Android toestel van Samsung bijvoorbeeld? Staat het door u gewenste toestel niet in het menu, dan kunt u het gewenste model zoeken door deze in te vullen in het balkje eronder.

Keuze provider

Nadat u een toestel heeft gekozen, klikt u op de provider van uw voorkeur en u ziet meteen rechts een hele rij opties verschijnen die er geboden wordt aan abonnementen, te beginnen met het voordeligste abonnement. In één oogopslag ziet u wat u eventueel moet bijbetalen voor een toestel, maar ook hoeveel MB’s data en hoeveel belminuten u krijgt bij de verschillende abonnementen. Valt de prijs u tegen? Klik dan ook eens op een andere provider om te zien of die een scherper aanbod heeft.

Personaliseren

Onder dit kopje kunt u aangeven wat u nodig heeft, wat wilt u maximaal bijbetalen voor uw toestel, wat is de minimale internetbundel die u wilt hebben en hoeveel belminuten heeft u nodig? Maar ook kunt u hier aangeven wat u maximaal per maand wilt betalen voor uw abonnement. Maximale abonnementsprijs.

Abonnement

Onder dit kopje kunt u nog overige zaken aangeven. Wilt u wel of geen 4G netwerk op uw telefoon? Naar welke contractsduur gaat uw voorkeur uit en bent u op zoek naar een nieuw contract of wilt u uw huidige contract verlengen?

Uitslag

Wanneer u dit alles heeft ingevuld, ziet u rechts in beeld het heldere overzicht van de abonnementen van uw voorkeur, met daarbij de voordeligste aanbieding bovenaan. Dankzij onze prijsvergelijker wordt het zoeken naar een geschikt smartphone abonnement weer gemakkelijk.