Energie

Energieprijzen vergelijken

Energieprijzen vergelijken
Zou het niet handig zijn als u in de wirwar van energie aanbiedingen gewoon 1 onafhankelijke vergelijker kunt gebruiken om te zien waar u het goedkoopst uit bent? Overal wordt gestunt met bonuskortingen of gratis tablets en dergelijke. Al deze aanbiedingen volgen elkaar zo snel op dat het niet meer bij te houden is voor de gemiddelde consument. Daarom is het fijn dat er een onafhankelijke partij is die u de weg wijst naar de meest voordelige keuze. Bij snelprijzenvergelijken.nl doen wij dit. Niet alleen voor gas en licht maar voor nog veel meer producten. Vul dus vandaag nog deze vergelijker in en zie in een paar eenvoudige stappen waar u het voordeligst uit bent. Daarna kunt u meteen overgaan tot het afsluiten van dit voordelige abonnement, zodat u direct kunt beginnen met besparen.
Eenvoudig in gebruik
U vult om te beginnen in de linkerkolom uw postcode in, en of u een enkele of dubbele energiemeter gebruikt. Daarna kunt u kiezen uit uw gezinssamenstelling of meteen uw jaarverbruik invullen wanneer u die weet. Vervolgens kiest u het contract wat u wenst. Dit kan 1 jaar zijn, maar ook 3 jaar bijvoorbeeld. Wanneer u graag voor lange tijd wilt weten waar u aan toe bent, kiest u voor een contract van 5 jaar. Als u echter graag ieder jaar opnieuw bekijkt waar u het goedkoopst uit bent, dan kunt u wellicht beter een contract van een jaar afsluiten. Als laatste kiest u of u groene stroom en gas wilt of wanneer u dit niets uitmaakt, kunt u de groene vinkjes ook weghalen.
Resultaat
Wanneer u alles heeft ingevuld ziet u in de rechterkolom meteen het resultaat verschijnen. De goedkoopste aanbieder staat natuurlijk altijd bovenaan. Klik nog even verder bij de eerste drie aanbieders, dan ga je naar de site van de aanbieder. Dan zie je meteen of ze eventueel nog een bonuskorting geven wanneer je bijvoorbeeld toch kiest voor een langer contract.